Snelle en eenvoudige aanpassing met verbazingwekkend comfort

Het hoofdstel “EveryDay” heeft een zeer anatomisch gevormd kopstuk met zachte dikke vulling en grote oorvrijheid. De keelriem is schuin en kan snel worden bevestigd met een karabijnhaak. Grote gespen en ovale gaten zorgen voor een gemakkelijke bevestiging. Het Engelse nb. heeft een zacht kussentje onder de gesp voor meer comfort en is aan beide zijden van het kopstuk bevestigd. Ook de bakstukken zijn voorzien van karabijnhaken. Hierdoor is een snelle uitwisseling van het bit mogelijk. Zowel de neusriem als de frontriem zijn zacht onderlegd en voorzien van kleine leren sierelementen aan de zijkanten. Bij dit hoofdstel worden zachte leren teugels geleverd met een rubberen laag voor extra grip en comfort.

Wat is geolied leer?
Het voorgeoliede leer van het hoofdstel "EveryDay" is plantaardig gelooid en heeft zijn natuurlijke nerf. Tijdens het looiproces worden hoogwaardige ongeëmulgeerde olie en penetratiemiddelen toegevoegd, zodat de leervezels soepel en water- en vlekbestendig worden. Dit proces maakt het leer zacht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voor het reinigen verwijdert u vuil en vlekken met water en bevochtigt u indien nodig om de kwaliteit en sterkte van het leer te behouden. Bij langere opslag het leer schoonmaken en in een opbergtas of iets dergelijks bewaren ter bescherming tegen verbleken door de zon, stof en vocht.

- Engels nb. met flitser, aan beide zijden verstelbaar
- geolied leer
- bakstukken met karabijnhaken
- keelriem is schuin en kan snel worden bevestigd met een karabijnhaak
- Grote gespen en ovale gaten zorgen voor een gemakkelijke bevestiging
- zeer anatomisch gevormd kopstuk met zachte dikke vulling
- NB. en frontriem zijn voorzien van kleine leren sierelementen aan de zijkanten
- voorzien van zachte leren teugels met een rubberen laag voor extra grip en comfort


Maat: PII, Cob, Volledig
Kleur: zwart bruin-zwarte voering, bruin lichtbruin-bruine voering

Onderhoudsinstructies
Verwijder vuil met een doek en behandel indien nodig met geschikte verzorgingsproducten. Als u het apparaat langere tijd opbergt, maak het dan grondig schoon en bewaar het in een zak om het te beschermen tegen zonlicht, stof en vocht.

Waarschuwing
Vermijd langdurig en direct contact met lichte stoffen, doorlatende oppervlakken en ander leer.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kavalkade Hoofdstel EveryDay - Zwart

  • Merk: Kavalkade
  • Model:SKU 19046
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • € 139,90

  • Excl. BTW:€ 115,62

Beschikbare opties: